na tekme repke cu ic kad ne budu vazniji nekakvi kvazi "jetsetteri" i slicni fegeti koji i ne znaju sta je fudbal
Moderator: pape
Suti i trpi wrote:udrch wrote:Suti i trpi wrote:Karte nestale jos u ponedjeljak za duel sa Litvanijom... Nesto mi puno dati 100 KM tapkarosima za dvi karte
...
Ako protiv Grcke budemo igrali na bod, izgubit cemo. Ako budemo igrali hrabro i opusteno na pobjedu, mozemo uzeti bod a mozda i sva tri. Ovo ce biti trenutak istine, mada nista nece biti gotovo kako god da utakmica zavrsi.
Drug ako hoćeš da lahko dođeš do karti registruj se na kupikartu.ba..naravno moraš razmišljati o kojoj utakmici je riječ i kakva će potrađnja biti..ali ako se na vrijeme javiš nemaš problem..
Ja uglavnom se oslanjam na njih i nisam imao problema..
Jedino kad je ludnica i kad Savez direktno uplete prste, recimo kao utakmice baraža kada oni nikako ne dobiju svoje ulaznice..
Nisam znao... Mogu li se danas naruciti karte ili je sada kasno!??
Suti i trpi wrote:Ridjobrki wrote:Ima li ulaznica idje?
Upravo kontam da li mi se isplati dati 100 KM za dva zapada!
Ima ih na piku koliko hoces!
udrch wrote:drug, sad viđoh, znači uvijek moraš na vrijeme, prije nego se puste u prodaju, jer dok se god igra u Zenici ovi tapkaroši će da ih pokupuju..

arzuhal wrote:Da hoće Slovačka-Grčka bit draw

wewa wrote:arzuhal wrote:Da hoće Slovačka-Grčka bit draw
a biJo bi red, posebno sto smo izmorili Grke

!Suti i trpi wrote:Istrese ja 110 KM za dva zapada!
Ove utakmice su najgore, kada unaprijed upises pobjedu...
Treba ih nagaziti na pocetku, u prvih 20 min. postici gol i onda ce biti lako. Samo da kisa ne padne.

asurbanipal wrote:Suti i trpi wrote:Istrese ja 110 KM za dva zapada!
Ove utakmice su najgore, kada unaprijed upises pobjedu...
Treba ih nagaziti na pocetku, u prvih 20 min. postici gol i onda ce biti lako. Samo da kisa ne padne.
Je li bilo kiše gore u Zenici ? U kakvom je stanju teren ? Ovdje jutros pravi prolom oblaka bio, poplivale ulice, pa kontam ako je ovako gore u Zenici, ne znam hoće li se uopšte odigrati, i ako se bude igralo kako će se odrazit na igru naših...
U svakom slučaju: Naprijed zmajevi![]()
![]()
![]()
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest